NYT TAG – TAG ARBEJDE – TAG RENOVERING

Taget er en vigtig del af husets fremtoning og det er det første indtryk som gæster får af dit hjem eller din virksomhed. Derfor er det yderst vigtigt at du vælger den rigtige løsning med hensyn til dit nye tag / tagrenovering.

Kajbergs Byg ApS laver ofte tagrenoveringer og det har altid været en af vores store specialer.

NYT TAG?

Drømmer du om et helt nyt tag eller måske tagrenovering af det eksisterende tag, så få en snak med Kajbergs Byg ApS Odense omkring dine ønsker og behov. Vi har mange års erfaring inden for renovering af tage samt taglægning og vi bestræber os altid på at yde den bedste og korrekte rådgivning i forbindelse med det forestående tagarbejde.

Kajbergs Byg ApS i Odense N udfører alle former for tagarbejde. Vi lægger nyt tag, vi renoverer og udskifter tage, vi opsætter kviste og ovenlysvinduer og tilbyder samtidig proffesionelt tag eftersyn / tagservice. Kontakt os for en uforpligtende snak og en professionel vurdering af dit tag projekt.

TAGSERVICE

Trænger dit tag til et tag eftersyn er Kajbjergs Byg ApS et godt sted at starte, da vi tilbyder mange forskellige løsninger til taglægning / tagrenovering. Ved tagservice gennemgås både taget og kviste for eventuelle skader og utætheder. Kajbergs Byg ApS Odense tilbyder en grundig gennemgang af taget, så små problemer bliver opdaget inden de bliver til store skader. Kontakt os for at høre mere om vores tilbud om tagservice og tagreparationer.

Ring til Kajbergs Byg ApS på Tlf. 61652160 og lad os sammen drøfte dine muligheder vedr. dit tag

TOP