NYE DØRE OG VINDUER

Har jeres døre og vinduer set bedre dage? Er varmetabet ved jeres nuværende døre og vinduer for stort? Så skulle i overveje at investere i nye døre og nye vinduer til jeres bolig.

Hos Kajbjergs Byg ApS er vi eksperter i renovering og udskiftning af døre og vinduer til alle former for bygninger.
Det er en investering at få renoveret sine døre og vinduer. Derfor er det vigtigt at vælge døre og vinduer der passer til husets overordnede stil, men samtidig skal både nye døre og nye vinduer også falde inden for de nye krav til energi besparelser. Der er masser af penge at spare at hente på energi besparelser ved udskiftning af både døre og vinduer.

Vores døre og vinduer er af allerhøjeste kvalitet og opfylder alle krav til de nye energibesparelser. Nye døre og nye vinduer bliver altid monteret af en professionel tømrer for at sikre den højeste kvalitet af monteringen / renoveringen.
Skal du have udskiftet døre eller vinduer, kan vi tilbyde dig flere forskellige løsninger. Vi kan bl.a. udskifte termoruder, glaslister, tætningslister samt beslag. Det er også muligt at få udskiftet partielt nedbrudt træ. Uanset hvor stor eller lille din opgave måtte være er Kajbjergs Byg ApS Odense den rette tømrer til opgaven.
Ved udskiftning af døre og vinduer kan vi tilbyde levering og udskiftning af færdigmalede produkter fra nogle af Danmarks førende fabrikanter.

Du er velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål eller behov for rådgivning om nye døre og vinduer. Vi tager os gerne tid til en snak om dine ønsker og forventninger, så vi bedst muligt kan vejlede dig og finde den helt rigtige løsning til netop dig.

KPK Døre & Vinduer er et dansk godt design, som producere kvalitets døre og vinduer i kernefyr og træ/aluminium til en overkommelig pris.

KPK Døre & Vinduer har en bred sortiment og fås i flere forskellige far-ver og overflader, og passer derfor godt til mange danske hustyper.

KPK Døre & Vinduer videreudvikler på design og funktionel hele tiden, men med stor respekt for håndværks traditioner.

Velfac® vinduer og døre er kendt for kvalitet, de kan bruges til alt fra det lille bondehus til det store parcelhus.

Velfac® vinduer og døre pro-duceres i træ/aluminium. Velfac® 400i er døre og vinduer som er desig-net i den ældre, elegante og klassiske stil, med tynde rammer og med godt lysindfald.

Hvis man er ude efter den mere enkle og moderne stil er serien 200i passende til moderne huse eller arkitektdesignede huse, hvor man søger minimal vedligeholdelse og høj kvalitet, men stadig stilrent design.

Velux® producere ovenlysvinduer, som er det, Velux® er mest kendt for. Det er blevet meget almindelig med ovenlysvinduer i de danske hjem, da det giver et godt lysindfald, og laves i forskellige typer, størrel-ser og funktioner.

Velux® vinduer fremstilles i træ, hvidmalet træ, plast-overflade og ovenlysvindue som er godkendt af fredningsmyndigheder-ne.

Vinduerne er utrolig alsidige, da Velux® vinduer fås med en masse tilbehør f.eks. gardiner, udvendige skodder, fjernbetjening, som lystun-nel mm.

TOP